5-те най-готини шпионски инструмента

spy shoeШпионажът е навсякъде! Дори една изхвърлена кутийка бира може да събира информация за вас, какво остава за тези инструменти, които ще ви покажем сега. Това са 8-те най-готини шпионски джаджи, които ще ви накарат да се замислите за много неща.

1.Буболечка в обувка! Определено до едно време смартфоните не са били най-добрия приятел на шпионина. Това малко подслушвателно устройство се слага в подготвени за целта обувки, за да се подслушват разговори без да се предизвиква съмнение. Единственото, което трябва да направите е да отидете на мястото. ЦРУ редовно правели този номер, за да събират нужните им доказателства.

2.Скрита камера в кръст! Това е върха на всичко. Никой не би заподозрял, че на кръста, който носите има шпионска скрита камера, която заснема видео и снимки. Може да заснема всичко, което се намира пред лещата, която е с ъгъл на виждане от 90 градуса. Лесно теглите съдържанието на компютъра си. Батерията издържа поне 2 часа в режим на активна работа. Молете се, да не използват това срещу вас.

3.Устройство за гледане през шпионка! Използва се от любители, детективи и от силите на закона, за да се наблюдава какво става зад затворена врата. Лещата от едната страна е направена, така че да неутрализира ефекта на шпионката. Поставяте единия край на нея, на другия слагате окото си. Остава само да сте сигурни, че искате да видите какво става вътре.

4.Писалка с видеокамера. Тези са много популярни и има защо. Изглеждат като напълно стандартни и нормални писалки, но познайте и друго – те разполагат с перфектна камера. Тази мини камера за наблюдение записва видео, а в доста случаи и звук. Оперира в лоши температурни условия, в шум и на места с малко светлина. Не е ли това, което търсите? Може да я използвате и на работа, и на лекции. Кой ще иска да пише щом може да направи видео и звукозапис?

5. Дървена буболечка за подслушване! Използва се от ЦРУ през 70-те години, за да се събира информация в Русия. Главно са се подслушвали разговори. Буболечката се е поставяла в стъблото на дърво или въобще в нещо дървено. В един момент КГБ открили устройствата, въпросът е по какъв повод.  

Вашият коментар