5 начина да възбудите интимния ви партньор

Вашият съпруг или приятел може да ви обожава, но невинаги да постигате добри резултати в леглото. Тук трябва да споменем, че сексът е от ключово значение за добрите взаимоотношения при интимните двойки, така че без него смисълът от връзката се губи. В този ред на мисли, ще предложим няколко ефективни начина да го възбудите, и да изживеете наистина горещи емоции.

Мисията на представителките на нежния пол, е да убедят човека до себе си, че трябва да го направят, независимо от обстоятелствата, мястото и времето, в което се намират. Това може да ви се струва невъзможно, но ще видите, че ако го приложите като тактика действа безотказно. А ето и петте начина, с чиято помощ ще предразположите и възбудите любимия мъж до себе си.

Гледайте партньора в очите

Жената е трудна за разгадаване. Тя има своите тайни и често играе ролята на недостъпна. За да се свалят задръжките най-добрия начин е да гледате вашия партньор в очите. От една страна това е знак на откровени чувства, а от друга е възбуждащ акт, особено когато двамата сте голи. Ако гледате мъжа в очите ще го стимулирате да даде всичко от себе си, и да бъде неповторим в действията си. Направете опит, и ще видите, че неслучайно сме дали този съвет в статията ни.

Разчитайте на собствения си аромат

Много дами използват големи дози парфюми, преди да пристъпят към полов акт. Те обаче не знаят, че собствената миризма на тялото може да подлуди мъжа. В много случаи ароматът, който излъчва кожата ви действа възбуждащо на партньора и той ще демонстрира на 100% възможностите си. Разбира се, трябва да поддържате стандартните хигиенни норми преди секс.

Френски целувки за повече от минута

Френската целувка, която предразполага използването на езика е силен стимулант за мъжката ерекция и това няма нужда да бъде доказвано. Ако обаче се целувате повече от минута в леглото, то това ще доведе до силна реакция в мъжкия организъм, който ще започне да ви желае още по-страстно. Ясно е, че партньора ви ще иска да започнете акта по-рано, но пък вие може да си поиграете, и да го накарате да изчака. Ефектът от тези ваша игра ще бъде положителен.

Споделете еротични фантазии

Почти всяка жена има еротични фантазии, които прикрива по една или друга причина. Съветът ни е да споделите с него най-шантавите и нестандартни фантазии, които сте имали. Той едва ли очаква от вас такава откровеност, така че ще бъде изключително интересно какво ще се случи. В повечето случаи се стига до една незабравима нощ с много ласки, нежности и красиви мигове. И, дори нещата да не се получат от първия път, ще имате материал за разработка в бъдеще време.

Масажирайте го

Масажът е средство за премахване на стреса, така че ако масажирате вашата интимна половинка, то той ще се чувства зареден и готов за подвизи. Нежните масажи на гърба, краката и ръцете ще го стимулират. Това е така, защото масажирането влияе с положителен знак върху емоционалното състояние на мъжа и го кара да се съсредоточи върху вас, и да не мисли за ежедневните проблеми свързани с работа, пари, сметки и недоброжелатели.

 

Вашият коментар