Уют в спалнята с подходящи чаршафи

уют в спалнята с подходящи чаршафиСпалнята е мястото, в което прекарваме достатъчно дълго време, за да я обзаведем подходящо и със стил. Спалното бельо има ключова роля в създаването на уют и красота. Кой водещият фактор при избора на чаршафи?

Цветът – ако търсите спокойствие и уединение в спалнята, купете бельо в зелен или син цвят. Силно въздействие имат червеното и лилавото – те са подходящи в случай, че искате романтика и много любов. Класическото черно почти излиза от мода, но на него може да заложите само ако е в комбинация с други цветове. Може би не знаете, че жълтото пък е символ на богатството и лукса. Изберете добре нюансите на спалното бельо, така че те най-добре да паснат на целия интериор в стаята.

Изработката – качествени материи и много нишки – така спалното бельо ще бъде меко на допир, издръжливо и луксозно. При покупка се поинтересувайте от броя на нишките на квадратен метър. Колкото повече са те, толкова по-дълго ще можете да ползвате своята придобивка. Освен това те са гаранция за качествен продукт.

При избор на спален комплект имайте в предвид и характерът, на хората, които ще го ползват. Всички сме различни и ако за едни плътните материи са подходящи, то за други те са дразнещи кожата и предизвикващи алергии. Ако правите подобен подарък,  предварително съберете информация за човекът, който ще го получи.

При неутрален интериор вземете спален комплект в цветни десени- флорални мотиви, животни, забележителности. Модерните в последните години 4 D чаршафи са много подходящи за пастелни тонове в обзавеждането в спалнята. Да не пропускаме и фактът, че доста семейства съчетават пердета или щори с шалтето върху спалнята, чаршафите и калъфките.

Източник: spalnobelio.bg

Вашият коментар