Тенденции при дамските поли

дамска полаАко трябва да опишем какво представляват дамските поли, то описанието ще гласи, че това е международния символ на жената. Съгласни сме, че полата се е носила отначало само от мъже, но с течение на времето тя все повече е придобила символа на женствеността, нежното и красивото в една дама.  Само по дължината на дамските поли можете да се ориентирате какви са били тенденциите от миналото до днес.

За разлика от предишни години, през новата 2018 година ще срещате дамски поли в различни размери.  По популярни отново ще са моделите, които се състоят от две части: дантела и тюл. Правите поли също ще са на мода, но също така и тези от няколко нива, които ще са черни, на три степени и надиплени.

Дамските поли с цепка отново ще се завърнат на модния подиум. Тази година изненадващо за всички, цепката ще е отпред и то при поли, които са къси.  Модерни ще бъдат големите копчета или имитацията на някакво бижу.  Цепката можете да видите и при по-традиционните и консервативни модели, като там тя присъства с цел лека декорация отстрани.

Разкроените дамски поли също ще бъдат на мода тази година. Те могат да с дължина до коляното или пък до глезена. Също така, дамските поли с висока талия ще са особено актуални тази година.

В цветово отношение, дамските поли ще бъдат в изчистени цветове, класическите черно и бяло, но също така можете да намерите и по-модерни. Особено актуални ще са матираните и флорални мотиви.  Модерни ще са отново различните животински шарки, но също така и триизмерните модели като изображение на пера, волани, бродерии.

Сред дамските поли, които следват ханша, ще има доста точни попадения в моделите, които се състоят от панталон и обувки в същия цвят като полата.  Аксесоарите почти отсъстват.  Малките дамски чанти биха изпъквали повече, ако са съчетани с чанта с по-голяма дължина. Шапки с периферия или пък големи гердани ще са на особена почит тази година.

Както виждате модата, която се очертава за тази година, беше загатната от миналата. Моделите са изключително достъпни и подхождат дори и на най-капризния вкус.  Важно е да бъдете себе си и да вложите въображение, за да постигнете една уникална и модерна визия за тази година.

Вашият коментар