Съвети относно кредитирането

byrz-zaemПонякога се случва да изпаднем във финансови проблеми. В тези моменти можем да се доверим на бързи кредити. Фирмите отпускащи ги в последно време улесниха значително процедурите по кандидатстване за техни продукти. Вече е по-лесно от всякога да заявим бърз кредит през своят компютър или телефон.

Онлайн кредити ни позволяват да получим бързи заеми до минути, при това от всяко кътче на страната. И все пак не всички бързи кредити онлайн могат да се вземат толкова лесно. В същото време често можем да вземем кредити без трудов договор или без поръчител. И все пак…вероятно няма да бъде трудно да намерите някой, който е получил отказ от кредит без доказване на доход.

Причините този човек да е получил отказ от кредит без доказване на доход се крие в неговият кредитен регистър. Ако той е лош и показва необслужване на предходен кредит, то фирмите отпускащи пари до заплата запазват правото си да не отпуснат пари на кредитоискателя.

За да запазите кредитното си минало чисто винаги следете извлеченията по вашата кредитна карта например. Следете всеки месец какво се случва с картата ви и в случай, че забележите несъответствие с това, което сте похарчили, веднага се свържете с издателят и банката.

Възможно е да сте станали жертва на открадната самоличност. Дори за известно време да загубите достъп до парите си, то вие ще ограничите хората, опитващи се да ви оберат.
В същото време е добре да следите своята кредитна или дебитна карта например, за да знаете по всяко време какво се случва с някоя от тях. В случай, че следите извлеченията след всяко ползване, вие ще се предпазите от ненужни разходи. Това ще запази вашият кредитен рейтинг чист и в случай, че след време ви се наложи да прибегнете до потребителски кредит или пък до кредит без лихва, то отпускането му ще бъде по-лесно от всякога.

Вашият коментар