Съветите на модния стилист зад Джесика Алба

5Майка на две деца, успешна в кино кариерата си и винаги стилна и красива – това е Джесика Алба. Ако се чудите как го прави, не, не е въпрос само на дисциплина, правилната фитнес тренировка и дрогата на всеки: любовта! Всъщност, зад Джесика Алба стои и перфектен моден стилист, който винаги й помага да изглежда добре, даже докато е бременна или гледа детето си навън сред останалите майки. А най-хубавата новина е, че този същият стилист разкрива няколко тайни пред вас.

Вижте съветите на модния стилист зад Джесика Алба сега:

  1. Сложете една миди пола в гардероба си и я преобразявайте всеки ден

Започнете с класическата версия с боти с капси и кожено черно яке. След това пробвайте с много принтове: точки, шарки, райета и какво ли не. Накрая, когато усетите тръпката, експериментирайте с лъскави горнища, спортни блузи и дори с елек без бельо!

  1. Класиката и небрежният стил правят отличен краен резултат заедно

Например, сложете един бял тишърт и го напъхайте във вталена пола с висока талия. Същото можете да направите и ако сложите черна риза с кецове и дънки бойфренд. Звучи прекалено изчистено, но всъщност, е стилно и красиво.

  1. Роклята трябва да показва крака и обувки

Стилистите на Джесика Алба не я оставят да крие красивите си и стройни крака. Те дори твърдят, че често са стигали до това много да харесат една вечерна дълга рокля и да я вземат за дадено събитие за Джесика, но са я обличали след преправяне на дължината от дълга в миди. Направете го и вие, ако имате стари дълги рокли за вечерта. Отрежете ги и ще имате нови коктейлни или парти рокли за следващия повод.

Вашият коментар