Стоянка Мутафова в болница заради инцидент с ескалатор

Стоянка Мутафова

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова посети болница заради ескалатор в столичен мол. Тя сподели, че двете с дъщеря ѝ Муки се оказали заклещени в стълбището след спиране на ескалатора. Двете жени са отишли до мола, за да дадат телефон за поправка и се натъкнали на неприятния инцидент. Актрисата има голяма рана на крака, а щерка ѝ се отървала със синини.

Скоро актрисата се върна от Германия, където гастролира успешно. В момента Стоянка лежи и изпитва болки. Тя добави, че има насинени ребра, но се пошегува, че все пак ще оцелее. Мутафова изпитва страх от ескалатори от преди много време и ето, че нейните страхове са се сбъднали.

За да се избегнат сериозни инциденти и инфекции, се е намесила сестра от мола, която разрязала напоените с кръв чорапи на актрисата и направила промивка. Веднага, след това са повикали бърза помощ, която слава богу пристигнала навреме на мястото. Пристигайки в болницата са били направени множество шефове на крака под упойка.

Раната на Стоянка Мутафова се оказала доста упорита. През цялото време тя е гледала настрани, тъй като се страхува от кръв. Именитата актриса имала и още една травма на същия крак, която получила при слизане от такси, преди време.

В същото време се разбра, че колегите ѝ в спектакъла „Госпожа стихийно бедствие“  ще извършат ритуал за нейно здраве в черква. Подкрепата е задължителна в този момент, за да се избегнат всички притеснения и евентуални травми. С времето нещата ще се забравят и тя отново ще бъде номер едно, защото го заслужава.

В края на краищата за сетен път се доказа, че Стоянка Мутафова е издръжлива жена и дори този неприятен инцидент не можа да сломи нейната бодрост и весела натура. Естествено, ние и пожелаваме още дълги години да ни радва с участия и винаги да е такава, каквато я познаваме.