Пътят на възможностите – бъди дизайнер

PictureУслугата „строителна техника под наем“ винаги е била в помощ на строителния бранш. Благодарение на услугата „строителна техника под наем“ всеки може да има достъп до високоефективна техника, която спомага за постигане на ефективни и бързи резултати. За целево осъществяване на строителния процес по план все повече фирми използват строителна техника под наем.

Интериорен дизайн

Проектирането на всякакъв вид помещения като домове, магазини, офиси, заведения и др. е в обхвата на интериорният дизайн. Професионалният интериорен дизайнер винаги се грижи всичко в дома ви да изглежда перфектно и в същото време вие да се чувствате комфортно и да останете удовлетворени.

Бъди дизайнер – основните стъпки

Ще разгледаме основните стъпки (етапи), които са част от този процес, за всички, решили сами да проектират своя дом, заведение, офис или др.

1.Зониране на пространството (функционално и ергономично)

След като с помощта на строителна техника под наем успешно сте осъществили строителния процес е време да се залавяте с функциоанлното и ергономично зониране – да разпределите вашето жилище на зони (за работа, хранене, спане).

2. Проектиране в детайли на интериорното пространство

Този процес надгражда първия. Избирате форма, материали, големина, цвят, композиция и комбинирате. Към този процес се включват всички дейности – избираме настилки за пода, тавана, стените, позиционираме контактите, ключовете и осветителните тела.

3. Проектиране на движимото имущество

Тук попадат корпусните мебели – кухня, плотове, шкафове, гардероби, бюра и др. Процедурата наподобява предходната, като в допълнение залагате и техниката – телевизор, бойлер, хладилник и т.н.

4. Декорация

За нас това е най-приятният процес от работата. Чрез него се допълват цветовите решения и се набляга на даден елемент от интериора.

5. Визуализация

За повечето хора думите не водят до създаване на правилна представа. Необходима им е визуализация. По този начин проектът се вижда в обеми и се преценяват цветовите комбинации, които вече са харесани. Все пак… в списание изглежда по един начин, но реално същото ли е?

6. Изпълнение

Най-сериозната и сложна част от всички процеси. От съществено значение е да обърнете внимание на вашия бюджет, да организирате работния процес и да разпределите във времето дейностите. Не бързайте. Работете бавно и спокойно, за да постигнете желаният резултат.

Вашият коментар