Пролетна декорация на дома

proletnaПролетта е времето, в което всичко се съживява. Това са едни от най-хубавите месеци. Месеците, през които се събуждаме от зимния сън и сме готови за нови приключения.

Ние обновяваме гардероба си, купуваме нови дрехи и обувки, но обновяваме ли жилището си?

Как човек може да познае, че пролетта е дошла и в дома ни, ако не го обновим?

В следващите редове ще научите няколко страхотни начина за пролетна декорация на дома.

Артистичен арт

Можете да направите декорация с картини, а защо не и стари вещи и цветя, която след това да преправите или просто да изхвърлите. Целта е да включите въображението си и да помислите как можете да украсите дома си с пролетта. Един венец на вратата или аранжировка в коридора би била отлична идея за посрещане на пролетта в дома ни.

Цветни калъфки на възглавниците

Лесно, бързо и практично! Имате любими цветя – сложете ги на възглавницата. Събуждайте си и си лягайте с пролетно настроение. Цветните калъфки не само ще освежат възглавниците ви, но също така ще можете и да промените интериора на спалнята много бързо и без излишни средства и усилия.

Цветя в буркани

Със сигурност имате стари буркани, които не знаете какво да правите. Можете да наберете малко цветя и да ги сложите в тях. Удобни са, защото могат да се поставят навсякъде, не е необходимо да купувате вази, а и дори можете да затворите цветове в тях, което вече е арт изкуство.

Пролет в спалнята

Вече споменахме за възглавниците, но можете да се погрижите и за чаршафите. Декорацията на спалнята не е никак за пренебрегване. Сложете цветни чаршафи, които да символизират идването на пролетта! Какво чакате още?!

Нови завеси

Кой е казал, че завесите трябва да бъдат само едни? Те се поддържат много по-лесно от покривките, а са толкова красиви и озаряват дома ни. За една истинска пролет – сменете завесите!

Пролет в кухнята

Всеки сменя менюто си с идването на пролетта. Това обаче не означава, че трябва да не смените и съдовете, където сервирате храната си. Една пролетна чиния би ободрила настроението в кухнята, нали?

Железни фенери

Железните фенери са изключителни и носят онзи провинциален шик, по който всички сме луди. Можете да сложите лампа в тях, цветя и дори да си направите една романтична вечер на свещи с тяхна помощ. Звучи страхотно, нали? Развихрете и декорирайте дома си с един железен фенер!

Вашият коментар