Повече комфорт, за да се чувствате добре

3Луксозни материали, топли цветове и висококачествени аксесоари се събират в банята, за да създадат много успокояваща атмосфера. Тази публикация ще се опита да направи анонс на едни от най-значимите нововъведения, които най-успелите брандове в света представят.

Душове на нивото на пода ви дават усещане за повече пространство. Те са задължителни за всяка баня. Вградени фючове в пода, създават гладка, непрекъсната подова повърхност и ви осигуряват модерен дизайн на банята във вашия дом. Не само, че изглеждат изключително стилни, но и правят малките бани да изглеждат много по-големи.  Те, също така, разполагат с много удобни функции.

Освен, че са бързи и лесни за почистване, душове на нивото на пода са лесни за безопасно и лесно ходене и осигуряват по-голяма свобода на движение в банята без риск от запушване. Ето защо те са идеални за модерните преградени бани, където и младите, и старите могат да се чувстват еднакво добре.

Независимо дали планирате нова баня или ремонтирате старата ви баня – използвайки колекциите от душ панели за вграждане, нищо повече не може да пречи на удоволствието ви от взимане на душ. Елегантният дизайн създава по-голяма лекота. Една от най-обещаващите тенденции в обзавеждането е ясен минималистичен дизайн на банята. Чистите форми, тесните ръбове и прецизните ъгли придават на керамиката и мебелите модерна привлекателност и стилна изтънченост.

Такава изтънчена елегантност дава неописуемо усещане за лекота на дизайна в банята, което я прави по-просторна и отворена, като същевременно предлага усещане за повече въздух. Сега има повече място за висококачествени аксесоари и докосвания от свеж цвят.

Отлични примери за тази тенденция в баня са колекциите, които са истински шедьовър в създаването на нови инженерни материали с още по-голяма здравина, устойчивост и трайност. Те представят уникални възможности за проектиране на нови материали, които са наистина впечатляващи. Тези иновативни материали позволяват производството на продукти с изключително тънки стени в първокласно качество.

 

 

 

Вашият коментар