Новите тенденции в отслабването

otslabni

За поддържането на добра форма няма сезон. Това е ежедневна грижа не само за фигурата, но и за цялостното здравословно състояние на организма. И все пак, ако ви тревожи, че настъпващото лято ще ви хване неподготвени, може да се информирате за най-новите тенденции в отслабването.

За този сезон са актуални нетрадиционните методи за отслабване и един нов продукт – Chillies active, който подпомага за намаляване на телесното тегло и поддържането на добра фигура. Интересното при него е, че той се предлага като хранителна добавка, която съдържа в себе си изцяло натурални растителни съставки като: Гарциния Камбоджа, зелен чай, Чили и Гинко билоба, които усвоявайки се от организма, се превръщат в енергийна „бомба” за тялото. Подобрява се общият тонус, концентрацията, кръвообращението и енергийният баланс на тялото. Положително се повлиява и настроението в сезона на пролетната умора. Комбинирана с леки физически натоварвания, добавката Chillies active допринася за лесното сваляне на излишните килограми, без страничен или йо-йо ефект.

Ефекикасността на хранителните добавки, базирани на растителни екстракти, е доказана в борбата с излишните килограми. Те допринасят за изчистването на организма от шлаките в стомаха и чревния тракт, спомагайки на естествената микрофлора на организма да се пребори с натрупаните токсини. Подпомагат  засилването на метаболизма и набавянето на важни витамини и минерали.

Друг иновативен и нетрадиционен метод за отслабване в момента е Криолиполизата Cool Tech – своеобразно замразяване на мастните депа в проблемните зони със специална апаратура. Този метод е доста ефективен за коремните зони, където мазнините се свалят трудно, дори с упорити и интензивни тренировки. Същественото при този метод е, че веднъж разрушени мастните клетки в една област, никога не се завръщат в третираните зони. Този метод изисква продължителност на третиране, която трае между 3-8 месеца и 3-4 третирания на една зона. Но за сметка на това ефектът е дълготраен.

Диетите за отслабване и режимът на хранене са основният помощник в борбата с излишните килограми. Приемането на повече течности – главно вода – е добър помощник в изгарянето и извеждането както на мазнините, така и на натрупаните токсини в организма. Разделното хранене и приемането на храна в определени интервали от време също възбужда и оптимизира работата на метаболизма. Като по този  начин се подава енергия на тялото в равни интервали, спадовете и пиковете в тонуса са равномерни и балансирани.

Друг нетрадиционен и ефикасен метод в отслабването е ароматерапията. Тя има спомагателен ефект, като чрез различни аромати се притъпява апетитът. Ароматите като ванилия, зелен банан, мента или ябълка, според специалистите са едни от най-ефективните и мощни ухания в борбата с усещането за непрестанен глад по време на диета или хранителен режим.

Всеки метод в борбата с наднорменото тегло изисква постоянство и упоритост. Ако един метод не действа светкавично, не бързайте да го заменяте с друг. Дайте му шанс да проработи и при вас, защото магическата пръчица съществува само в приказките.

Вашият коментар