Мъжки ризи – предпочитани от силния пол

rizi4Няма мъж, който да не притежава поне няколко ризи в гардероба си. Това е дрехата, която съпътства мъжете от ученическата им възраст, чак до пенсионерските години. На пазара се предлагат най-различни дизайнерски модели, които са подходящи, както за официални поводи, така и за ежедневно ползване. Но нека все пак разгледаме, какво можем да открием на пазара.

Класическите мъжки ризи са предназначени за всеки елегантен господин държащ на външния си вид. Тази дреха е обикновено бяла на цвят и се носи със сако и панталон. Базовата риза може да бъде с къс или дълъг ръкав според предпочитанията на човека. Естествено, днес можем да открием голямо разнообразие от цветове и шарки допълващи основния тоалет.

Елегантните ризи могат да се носят от хора на всякаква възраст. По стандарт те са едноцветни, с широки маншети като съчетанието с папийонка или вратовръзка е рядко срещано. В случай, че се комбинира със сако, то последното е спортно и небрежно. Тези ризи често се носят извадени върху панталона, но при желание могат да бъдат и загащени в него.

На мода днес са ризите с щампи, които са едно чудесно допълнение към спортното облекло. Носят се с дънки и джинси и са прекрасно облекло за разходки, дискотека, срещи с приятели и въобще всякакъв вид неофициални поводи. И тук също присъства пълна цветова гама, така че изборът ви е голям. Този тип дрехи придава на мъжете градски стил и перфектна визия.

Няма значение дали ще изберете класическа, елегантна или спортна риза, защото във всеки случай тя ще бъде подходящото решение за добрия ви външен вид. Естествено, добро хрумване е да обърнете внимание на материята, като леката коприна и памука са сред най-търсените. Марката също е от значение, тъй като известните брандове гарантират качество.

На последно място, но не и по важност слагаме ризите с пъстри графични щампи. Те са познати още под името „хавайки“, понеже върху тях са щамповани морски пейзажи и природни забележителности. Носят се с къси панталонки и са чудесни за вашата почивка на морето или в планината. Тези мъжки ризи са с къси ръкави и се обличат пролетта и лятото.

Но нека спрем с представянето на тези толкова разпространени мъжки дрехи дотук, за да ви оставим сами да направите избор на риза, от която ще останете доволни, и ще придобиете самочувствие.

Вашият коментар