Лидия Ганева ще участва в детската Евровизия 2016

Лидия Ганева

Десет годишната Лидия Ганева от Пловдив, ще представи България в детската Евровизия 2016. Конкурсът ще се проведе на 20.11 в Малта  и ще бъде излъчван пряко по БНТ1, което дава възможност на милиони наши сънародници да стискат палци на талантливото момиче.

Лидия споменава, че Евровизия е нейна мечта и е голяма фенка на шоуто. Тя не иска хората да я приемат като голяма звезда, а по-скоро като нормално дете. Тя бе избрана сред много участници от компетентно жури и сега всички се надяваме на голям успех.

Малката красавица е наричана още детето чудо от Пловдив. Мъничката изпълнителка притежава невероятна харизма и уникални певчески данни. Не случайно спечели конкурса „Децата на България са супер“ изпълнявайки хита на Майкъл Джексън „Who‘s Loving You” и Рапсодията на Роберта. Двете песни грабнаха сърцата на зрителите и те и гласуваха доверие.

Симпатичното момиче до последно не вярваше в успеха си но ето, че той е факт. Сега и остава да плени с чара си претенциозната европейска публика и да докаже силата на Българските деца в този конкурс. Ясно е, че всички ще стискаме палци на нашето момиче и сме уверени в късмета ѝ.

Интересно е, че бащата на Лидия е професионален танцьор от ансамбъл „Тракия“, а майка ѝ пее народни песни. Редом с любовта към музиката детето обича пътуванията, както и родителите му. Сега ще може да се отдаде на ново приключение отивайки в Малта, където ще се изправи на голяма сцена с куп конкуренти от различни държави.

Напомняме, че според правилата на Евровизия българските зрители нямат право да гласуват за нашата изпълнителка. С други думи ще се надяваме на подкрепа от вън и дано тя да дойде на време, за да се поздравим със заслужен успех. Още по темата очаквайте само в нашия сайт, където ще следим развитието на детето чудо от Пловдив и неговото представяне в едноименния певчески конкурс.

Вашият коментар