Къде да търсим компютърна поддръжка за бизнеса ни?

itautsorsing4Ако вашият бизнес има нужда от компютърна поддръжка, то най-доброто место, където можете да я откриете, са така наречените ит аутсорсинг компании, които ви предлагат пакети от услуги свързани с информационните технологии. Разбира се, в тези фирми работят високо квалифицирани експерти, с чиято помощ ще отстраните всякакви проблеми с техниката ви.

Един от примерите за компютърна поддръжка, който ще дадем в тази статия е фирма Evrista, която се занимава изключително в сферата на информационните технологии.

Какво предлагат ит аутсорсинг фирмите?

На първо време можете да се абонирате за план за поддръжка, в който влизат софтуерна и хардуерна помощ, архив на данните ви, мрежова поддръжка и други. От вас зависи какви услуги ще изберете, а изпълнението им се поверява в ръцете на опитните специалисти. Контролът на системите ви може да бъде дистанционен или на място, според нуждите ви.

Разликата между аутсорсинг компаниите и обикновените компютърни сервизи е, че при първите получавате 24-часова помощ за всичко свързано с компютрите и мрежите ви. Винаги има кой да съблюдава работата на технологиите, като за вас остава да работите на спокойствие. Ако се появи дори най-малкия проблем, то той ще бъде отстранен своевременно.

Колко струва компютърната поддръжка в офиса ми?

Както вече подчертахме и по-горе има различни пакети, за които можете да се абонирате. В сайта на аутсорсинг фирмата ще разгледате до какви ит услуги имате достъп. В случай, че не откриете нужната ви услуга, можете да се договорите с компанията да я включи отделно. Цените не са толкова високи, че да не може да си ги позволите, така че действайте енергично.

Имайте предвид, че професионалната компютърна поддръжка пести пари и време. Вече не се налага да ”хвърчите” по сервизи за ремонт на хардуерни части или за смяна на софтуер. Всичко това ще ви се предложи в пакет, което е една много добра новина за развитието на бизнеса ви.

Вашият коментар