Калин Врачански спечели шоуто „Като две капки вода“ 2016

Калин Врачански

Българският актьор Калин Врачански спечели четвъртия сезон на едноименното телевизионно шоу „Като две капки вода“. На финала той се превъплъти във Васил Михайлов и изпълни популярната песен „Петко льо, капитане“ . Актьорът спечели овациите на публика и жури, което го направи истински щастлив.

Втората позиция бе за Поли Генова, а на трето място се класира Геро. Певицата Поли Генова, която стана четвърта на тазгодишната Евровизия в Швеция изпя „Hello” на британката Адел, с която стигна до сърцата на присъстващите в залата. Геро пък се нагърби с хита на Юрий Никулин „Песня про зайцев“ и също получи голямо одобрение от феновете на шоуто.

Комикът Геро се пошегува „Благодаря ви, че ме издържахте“, а члена на журито Дони сподели, че дори иска да направят съвместен албум. Всичко премина под знака на веселието и дружелюбното отношение, което за сетен път демонстрира професионализма на участниците.

Печелившият Калин обясни, че не е знаел дали ще спечели, защото е заобиколен от много талантливи хора. Въпреки всичко, той не скри положителните си емоции и зарадва много хора пред телевизионните приемници. През цялото шоу Врачански демонстрира истинско актьорско майсторство и доказа артистичните си заложби.

Предаването „Като две капки вода“ е едно от най-гледаните шоу програми по Нова. Всяка вечер българи от различни точки на страната се събират пред телевизора, за да проследят изявите на артистите – участници. Водещите Димитър Рачков и Зуека допринесоха за приятната атмосфера съпътстваща предаването.

В края на ТВ състезанието всички дружно изпълниха песента „Страхотен ден“ по един наистина прекрасен начин. В очите им се четеше удоволствие от участието и със сигурност те ще го запомнят за дълги години напред. Очакваме да видим, какво ще бъде следващото издание, което да ни поднесе още незабравими мигове и усмивки. Не на последно място поздравяваме Калин Врачански и му желаем още много успехи във всяка сфера на живота.