Как да си изберем спално бельо за сватбата?

7Обикновено, всяка млада и влюбена двойка внимателно планира сватбата, уточнявайки сценария почти до последната подробност. Но също така, си струва да се помисли и за това, как ще прекарат първата си вечер след сватбата.

Идеално за първата брачна нощ е червено бельо със златни детайли от най-висок клас жакард от типа „Пурпурен Барок”. Ако червеният цвят изглежда много светъл, може да се заложи на спален комплект от вида „Персийски Нощ”.

Еротичните сцени в най-горещите филми като „Изкушение, „Влюбеният Шекспир и  „Първичен инстинкт” са заснети на бели чаршафи. Същото може да се каже за повечето любовни сцени с Агент 007. Така че привържениците на белия цвят могат да заложат на класически комплект от типа „Меден месец”. Те се изработват от плътен жакард и напомнят на ретро дантела.

Младите двойки, които не отдават значение на традициите и в ритуалната зала са били по дънки и тениски, са хора, които преди всичко ценят комфорта през цялото време. Такива хора се разхождат по дънки и боси крака по тревата поради страстния  характер, който притежават и почти не им пука какво мислят хората за тях. Такива двойки ще оценят необичайно и приятно спално бельо от памук Ранфорс в стила „Леопарди в джунглата” или комплект от сатениран памук, декориран с екстравагантен печат в стил „Среднощна пантера”

Отличен избор за сватбата е спален набор със сватбена тема, който включва снимки на лебеди от типа „Лебеди и орхидеи” с 3D модел в поразителни, дълбоки цветове. Тъканите, декорирани със сърце, сключено от два бели лебеда отдавна са класически подарък за сватба.

Ако младата двойка са романтици, е необходимо да се избере най-романтичното спално бельо, което е на разположение. Такива комплекти като „Френска роза в лила “ или „Пурпурна викторианска роза” гарантирано ще събудят най-нежните и деликатни чувства на младите влюбени. Те се изработват от красив памук Ранфорс и затова са подходящи не само за романтици, но и за хора, за които практичността е изключително важна.

Източник: http://stylezone.bg

Вашият коментар