Как да се откроите на парти?

Как-да-се-откроите-на-партиПредлагаме ви няколко лесни модни трика, с които можете да бъдете наистина различни от всички останали и да се откроите от тълпата по време на парти.

Модата е нещо чудесно, но когато всички дами носят дрехи от едни и същи марки и дизайнери, еднотипни прически и дори ходят при един и същ пластичен хирург, гримьор и козметик, някак си се превръщат в еднотипни и скучни мултиплицирани кукли.

Ако липсата на индивидуалност не е за вас, има начин да бъдете по-различни и се надяваме, че нашите идеи ще ви помогнат за това.

Прическата – небрежна, конска опашка, но настрани.

Не е необходимо да правите нещо сложно с косата си. Достатъчно е да я приберете в небрежна опашка, за да постигнете така модерната този сезон разрошена текстура. Нанесете лак или пяна със силна фиксация, приберете опашката на „възел“ настрани и се наслаждавайте на купона.

Обеците – достатъчна е една единствена голяма обеца.

Това може да е интересен дракон, който обгръща ушната мида и блести със своите кристали или нежно сребърно цвете, което виси закачливо, само на едното ви ухо. Ако сте по класиката, нека е просто една тънка златна халка. Модерно е!

Партито се нуждае и от блестяща рокля с гол гръб.

Все пак ако не мислите, че тези модели са за вашата фигура, носете блуза с по-разчупен дизайн и панталон. Ако блузата е блестяща, изберете едноцветен панталон.

Грим – тънка очна линия и по-светли сенки.

В противовес на мнението, че на парти трябва да се гримирате по-тежко, леките перлени нюанси и тънката очна линия ще придадат на лицето ви нежност и свежест, които могат да бъде  асоциирани само с едно – вие сте млада и няма какво да криете под дебелия слой грим и пудра.

Не пропускайте лека спирала и руж – те ще отворят лицето ви и ще ви придадат приятна руменина,  характерна за безгрижните и очарователни момичета, които са прекрасни сами по себе си.

Вашият коментар