Как да свалите пет килограма за една седмица

диета

Лятото идва и е време за море. Разбира се, вие искате да свалите 5 излишни килограма и по възможност това да стане за една седмица. В тази статия ще ви предложим една ефективна диета, която може да ви помогне да премахнете излишните килца и да се чувствате комфортно, когато отидете на плаж. Хранителният режим включва полезни продукти имащи доказан ефект, тъй че няма за какво да се притеснявате.

Сутринта изпийте чаша вода на стайна температура със сок от лимон. Това трябва да стане на гладно, за да прочистите токсините и активирате метаболизма. 30 минути, след изпиването на водата с лимонов сок, изяжте 2 портокала или 2 ябълки.

Към всичко това е нужно да добавите една шепа бадеми, тъй като последните притежават необходимите антиоксиданти за дамите.  Ядките ще прочистят организма ви и ще помогнат на храносмилателния тракт.

Обядът трябва да включва варено месо от пиле, както и чаша кисело мляко. Хубавото на тази диета е, че позволява консумацията на месо. Последното може да бъде пилешко или телешко. Следобедната закуска позволява да изядете една салата според сезона със зехтин и малко сол.

Идва ред на вечерята. Тя трябва да се състои преди 18:00 часа и да се състои от две сварени яйца, зелена салата или салата от краставици подправени с малко количество сол и зехтин. След това не бива да хапвате нищо, за да не нарушите правилата на хранителния режим.

Преди да си легнете си направете литър зелен чай (на 1 л. вода, 4 чайчета) и го изпийте. Според много жени използващи тази диета, тя сваля 5 килограма за 7 дни. Естествено, освен отслабване, ще постигнете и детокс ефект, което е много важно за организма ви. В зависимост от килограмите, които искате да свалите диетата може да продължи и десет дни.

Ако не постигнете желаните резултати, то можете да направите консултация с диетолог, на който да споделите за използвания хранителен режим и постиженията ви на кантара.