Как да свалим 5 килограма със седем дневна диета?

Трупането на килограми е истински бич за всяка дама. Ясно е, че представителките на нежния пол се интересуват от диети, с чиято помощ да отслабнат и да станат по-съблазнителни за мъжете. В следващите редове ще ви предложим една изпитана диета, с която можете да свалите цели 5 килограма за една седмица. Разбира се, ако имате здравословни проблеми, е добре да направите консултация с диетолог, дали този хранителен режим е подходящ за вас, и дали да го използвате.

Първи ден на седмичната диета

В първия ден на диетата, която ви предлагаме, трябва да консумирате само плодове, но без банани. Имате възможност да консумирате, толкова плодове, колкото си искате. Разбира се, добре е консумацията да бъде разпределена на части, за да се получи балансирано хранене.

Ден втори

Тук се налага да хапвате зеленчуци. Те могат да бъдат пресни, приготвени на пара или варени. Избягвайте консумацията на царевица и бобови растения, тъй като те не приспадат към диетата. От друга страна можете да ядете и по-голямо количество зеленчуци разпределени на порции.

Ден три

Третият ден на вашата седемдневна диета може да премине в консумация на плодове и зеленчуци, но е добре да си ги разпределите равномерно. Бърза консултация със специалисти в интернет показва, че няма точни ограничения на количеството плод и зеленчук, който можете да изядете, но е добре сами да си наложите някакви норми, за да не се прекалява с консумацията.

Ден четири

И ето, че дойдохме до четвъртия ден на вашата седмична диета. Този ден ще бъде посветен на киселото мляко и бананите. Може би забелязвате наличието на банани и не го асоциирате с хранителните режими, но след като сте карали 4 дни без сериозни минерали, е добре да вземете продукт / плод, с който да ги наваксате. Максималната допустима доза е седем банана и употребата на нискомаслено кисело мляко, което ще даде още по-добър облик на диетата ви.

Ден пети

Хапва ли ви се месо? Ако отговорът е да, то тук идва ролята на пилето придружено с доматена салата. През деня се допуска консумацията на пилешко или пуешко месо в комбинация със салата от домати. Съветваме ви да ядете на няколко пъти, за да не се получи нежелан дисбаланс към хранителния режим. Пилешкото месо е леко, а доматите са дозата енергия, която е полезна.

Ден шести

Пилето и зеленчуците трябва да преобладават в шестия ден на вашия хранителен режим, с чиято помощ ще постигнете отслабване с 5 килограм за една седмица. При положение, че не обичате пиле, то можете да го замените с пуешко филе. Консумирайте всякакви зеленчуци, с изключение на боб и картофи, тъй като те са недопустими на този етап от диетата, която сте стартирали.

Ден седми

Последният ден е посветен на супата от зеленчуци. Последната може да съдържа: моркови, целина, лук, чушка и домат, които трябва да се сварят добре. Подправете супата с малко количество пипер и сол и я пасирайте. Това е финалният етап на вашата 7-дневна диета. На следващия ден се измерете на кантара, и ще забележите значителен спад на килограмите.

Няколко думи в заключение

Препоръчително е по-горе представената диета да бъде консултирана със специалист, тъй като може да противоречи на здравословното ви състояние. Още повече, че всичко написано до момента няма професионален характер и авторите не носят отговорност за евентуални последици. По-добре коментирайте предложения режим с диетолог, преди изпълнението му.

Вашият коментар