Как да приготвите вкусни целувки?

целувки

Целувките са десерт, който се харесва от мнозина. Разбира се, за да ги направите е нужен специален подход, който изисква сръчност и време. В следващите редове ще ви научим как да направите целувки, с които да заблестите на масата. Естествено, нещата може да не се получат от първия път, но с малко практика ще постигнете съвършенство.

На първо време е необходимо да имате емайлиран и дълбок съд. Измийте го и го подсушете. От значителна важност е съдът да бъде сух, защото това е важно за кулинарното изкушение. Отделете белтъците от 4 броя яйца от жълтъка и ги изсипете във вече готовия съд.

От значение е да извадите охладени яйца от хладилника. Добавете 250 грама пудра захар и 1 – 2 чаени лъжици ванилия. Стартирайте разбиването, като отначало включите миксера на по-ниската степен, за да се размесят захарта и белтъците. След това увеличете до най-висока степен.

Разбивайте докато захарта и белтъците станат на гъста пяна. Когато обърнете съда трябва да остане в него, без да се излее. По този начин разбирате, че тя е готова за следващия етап. Сложете на тавата хартия за печене и шприцовайте целувките, като спазвате разстояние от 2 сантиметра. Поставете ги в слабо загрятата фурна и ги печете до бухване и леко порозовяване.

След като направите всичко това, намалете допълнително фурната и оставете целувките да се изсушат за близо 1 час. Прави се проверка дали целувките се отлепят лесно от хартията, което означава, че те са готови за изваждане. Сервирайте хладки целувки, за да впечатлите вашите гости, близки и роднини.

Цялото време за приготвяне на целувки е около 120 минути. То може да бъде и по-дълго в зависимост от начина, по който действате и изправността на фурната ви. Домашните целувки със сигурност ще станат вкусни и красиви, при положение, че се вслушате в съветите ни. В следващите ни статии ще ви дадем още интересни идеи за чудесни десерти.

Още Вкусни Десерти Може Да Откриете на http://gotvacha.com