Как въздейства пошляпването по време на секс?

Пошляпване по време на секс – перверзия ли това или нещо нормално? Това е въпросът, който си задават много мъже и жени, но не искат да го изрекат гласно, а по-скоро остава в техните фантазии. Темата със сексуалните шамари е дискутирана от много сексолози и психолози, като всички те са на мнение, че леките пошляпания могат да бъдат много възбуждащи при акта.

Разбира се, различните хора, таксуват нещата различно. Не всички обичат да чуват звука от пошляпване, а и нежната болка не им допада. Ако спадате към тази графа, то по-добре не четете следващите редове, защото те няма да ви бъдат от полза. Ако обаче обичате да експериментирате в леглото и си задавате въпроса как да възбудя любимия човек, то тази статия е написана за вас.

Защо пошляпването е възбуждащо?

При положение, че мъжът плесне лек шамар върху женското дупе, това може да се счита за знак на голяма възбуда. Той не го прави, защото иска да причини болка, а защото е получил огромен сексуален апетит, който иска да изразходва. От друга страна пасивната половинка също може да се възбуди, и дори да получи оргазъм от един или няколко сексуални шамара. Добра практика е тези неща да се дискутират още преди започването на акта, за да не се получат недоразумения.

От психологическа гледна точка шамар по дупето е признак на любов. Нека си спомним, че в младите ни години закачахме момичетата в детската градина, като им дърпахме косите и ги щипехме по краката и ръцете. Тези актове на агресия по-скоро са позитивни и искат да изразят привързаността и сексуалните наклонности личността, така че в пошляпването няма нищо лошо.

Тук трябва да напишем, че не само жените могат да бъдат пошляпани. Много от представителите на силния пол също харесват такъв тип игри. Нищо чудно човекът до вас да е от тези, които си пада по нестандартните прояви в леглото. За него едно хубаво натупване би било прекрасно.

Мазохисти ли са феновете на пошляпването?

Не, не бихме казали, че мъжете и жените, които си падат по лекото пошляпване са мазохисти. Ако все пак обичате да използвате камшици и колани, с които да доминирате над партньора, може да се замислите, дали не сте привърженици на садомазохизма. И, дори да е така, ако спазвате правилата на играта, то едва ли ще имате някакъв проблем. По-важното е да не се прекалява в желанието си да имате надмощие на човека до вас, а да приемате всичко като сексуален стимул.

В заключение

Не сме статистици, така че няма да изнасяме точни данни и цифри относно любителите на пошляпването по време на секс. Въпреки всичко трябва да споделим, че много хора си падат по този вид агресивно поведение в някакви умерени нива. С тази статия не искаме да провокираме желание за някакви форми на насилие, а просто илюстрираме мечтите и фантазиите на огромната маса от мъжете и жените обичащи разнообразието в спалнята. Тези, които намират това за нещо неморално и незаконно, по-добре да разчитат на по-комерсиалните начини за правене не секс, без излишни отклонения от общоприетото. Ще се радваме, ако статията е била полезна за вас.

Вашият коментар