Каква е тайната на безпогрешния френски стил?

безпогрешния френски стилНе е тайна, че французите са известни с тяхното вродено чувство за стил. Те перфектно допълват дрехите си и дори на пръв поглед несъвместими неща, при тях изглеждат просто невероятно! Мъжете винаги са се възхищавали на жените и са се грижили за тях, и жените винаги са искали да изглеждат просто великолепно. В какво се крие тайната им? Това е много просто: французите знаят точно как да се обличат, така че да изглеждат резервирани, но в същото време и да подчертаят своя пол.

Между другото, за да изглеждате винаги невероятно, не е достатъчно да си купите хубави дрехи. Има толкова много нюанси, които момичетата могат да следват.

Какво да изберете? Очарованието на френския стил се изразява в неговата небрежност. Красотата на френските жени е лека, семпла и изчистена. Те създават впечатление на специален и романтичен образ. Тъй като, ако една жена е избрала тази риза, тя набързо е поставила на врата си ярка носна кърпа и дори не е имали време да я върже правилно.Но това е красотата! Те не е необходимо да демонстрирате перфектната си визия.

Французите са свикнали да съдят хората не по дрехите, а по ума. Вместо леопардови рокли и висок ток френските дами предпочитат нежни сукмани с флорални щампи сдвоени с маратонки. Те предпочитат да заменят дрехите в унисекс стил, с нежни и деликатни подчертано дамски обувки и дрехи, с които да изглеждат, както стилно, така и по-примамливо.

Те са наясно, че лъскавите списания и техните страници са само опции, чрез които може да изглежда една модерна жена. Но това не означава, че тези изображения трябва да се прехвърлят в ежедневието. В края на краищата, значението на модата е да удивява. Ето защо във Франция никога няма да стане модерно да се носят чорапи със сандали, както няма да срещнете и французойка с рокля тип нощница по улиците на Париж нощем. Така че, момичетата не бива безусловно да копират моделите от лъскавите списания и да вярват наивно, че след това ще изглеждат като холивудски красавици.

 

Вашият коментар