Защо да се облечете в бяло през летния сезон?

 

бели дрехи

Едва ли има жена, която да няма в гардероба си поне една черна рокля. Това е елегантен цвят, който върви за всякакви поводи и се комбинира с най-различни аксесоари. Разбира се, за да сте в крак с модата особено през летния сезон е необходимо да притежавате поне един бял тоалет, защото последния е не само модерен, а и практичен в големите горещини.

Естествено, когато купувате бели рокли, поли, блузи и други дрехи е желателно да съобразите физическите ви дадености с модела на облеклото. Белият цвят може да крие и рискове, тъй че подхождайте внимателно с него. В случай, че сте натрупали повечко килца в областта на талията и/или бедрата, а горната част на тялото ви е перфектна, то може да заложите на рокля в бяло с висока талия и презрамки. Последната ще ви стои свободно и ще ви втали допълнително.

При положение, че ви липса на талия, но за сметка на това се гордеете с изящни ръце и височина, не се колебайте да направите съчетание между тънък широк панталон и туника без ръкав, която е направена от същата материя. И тук белия цвят излиза на преден план, така  че не изпитвайте никакви скрупули да го използвате през слънчевите летни дни.

Късата бяла пола пък отива на жени със стройни крака, които са леко закръглени нагоре в тялото. Тук обаче не ви съветваме да се доверявате на баналните изрязани потници, защото те могат да стоят по-скоро грозно, отколкото да постигнете желания визуален ефект. За слабите фигури се препоръчва белия гащеризон или рокля, която е дълга до глезените.

Дамите с тънка талия са задължени да я подчертаят. Има различни модели поли, за да постигнете добър резултат. Коланът е абсолютно подходящ за жените с тънка талия и вие не бива да го пренебрегвате като възможен моден аксесоар. Бялото има място в колекцията ви от дрехи и през лято 2016 и ви позволява да следвате последните модни трендове.

Вашият коментар