Есенните дамски боти – с какво се комбинират най-добре?

RoberoVenuti - logoЛятото си отива, време е за нови попълнения в дамския ни гардероб, като тук с предимство са обувките и по-конкретно – красивите дамски велурени боти! И като стана дума за дамски велурени боти, с какъв тип облекло сме свикнали да асоциираме тези обувки? Вероятно първото, което би ни хрумнало, е нещо оптимално практично и удобно, като например панталон, а защо не и дънки? Звучи супер, особено като се има предвид, че подобна комбинация не изисква кой знае какви усилия, за да постигнем добра визия. Дотук – добре, само нека не забравяме, че хладното време не е причина да прикрием женствеността си под един куп дрехи, заприличвайки на ходещ чувал. Предлагаме ви няколко насоки, които ще ви помогнат да съчетавате облеклото и обувките си със стил дори и през студените месеци от годината!

Велур за повече елегантност и мекота!

От време на време оставяйте кожените обувки да почиват и залагайте на велура. Той ще бъде актуален и тази есен, особено когато е в наситен цвят. Панталон или клин и елегантно сако, плюс класически, изчистени велурени боти, е перфектната комбинация за офиса или по-официално събитие. Хем ще ви бъде удобно, хем можете да изглеждате зашеметяващо стилно!

Не бъдете толкова консервативни в избора на чорапогащи!

С цветни чорапогащи или такива с интересна апликация ще изглеждате по-непринудено и свежо в мрачните есенни дни. За да избегнете риска от по-кичозна визия обаче, бъдете крайно внимателни в съчетанията и избягвайте комбинации от крещящи цветове. Ако не сте сигурни, че ще се справите, бъдете по-обрани в останалата част от облеклото си и оставете акцентът да падне основно върху чорапогащите.

Дамски велурени боти и пола / рокля – любимата комбинация на жените!

Можете да постигнете страхотен ефект, стига да не смесвате стиловете. Елегантната рокля или пола не подхожда на ежедневните, по-груби обувки и въпреки че това е очевидно и повече от логично, много от дамите не се справят успешно с подобно съчетание. И още нещо – тук фокусът ще падне върху ботите, така че в никакъв случай не залагайте на евтините модели, а заложете на качество, което ще бъде забелязано отдалеч! Вижте най-актуалните дамски велурени боти.

Вашият коментар