Дамските чанти – колко от тях е добре да имате

chantiЗнаете ли без какво не може една жена?

Не, изобщо не става дума за мъже…

Отговорът е дамски чанти! И то не говорим само за една или две, които просто ти да се намират. Повечето жени биха искали да имат гардероб, пълен с дамски чанти, които с удоволствие да сменят според облеклото си и повода.

Абсолютно вярно е, че в една дамска чанта може да се намери всичко друго, освен ред, но пък това е аксесоар, без който дамите трудно биха се справяли с ежедневието си и със забързания живот. Има жени, за които чантите са истинска слабост и не спират да купуват всякакви модели, просто защото са им фенове, а не толкова защото им трябват. Но ако вие сте една практична жена, за вас е достатъчно да се ограничите до няколко основни типа, които да ви устройват напълно за всякакви случаи, като:

Елегантна или официална вечер

При такъв повод е важно да заложите на нещо изчистено и семпло. Идеален вариант са чантите тип – „ портмоне” или още познати като „плик”. Те са малки и напълно достатъчни, за да поберат основните ви принадлежности, като например документи, телефон и пари. Лесно ще намерите подходящия „плик” според вашия тоалет, тъй като се предлагат изключително много модели. Ако все пак имате колебания за цвета, няма да сгрешите ако се спрете на класическото черно, което би подхождало на всяка визия.

В ежедневието

Чантите, които носите в ежедневието си като цяло се определят единствено от вашия собствен стил. Ако обичайно ви харесва да сте по-спортно облечени, си вземете 1-2 спортни и леки чанти през рамо, които ще са ви удобни каквото и да правите. И обратното – ако харесвате по – елегантната визия, си купете няколко стилни модела, които също да редувате.

На работа

На много бизнес дами им се налага, заради работата си  често да носят в себе си важни документи или дори служебен лаптоп. Ако вашата работа е в тази сфера, няма да ви е удобно да сте натоварени с няколко отделни чанти, които по цял ден трябва да носите. Поради тази причина може да се спрете на функционален вариант, който да удовлетворява вашите служебни потребности.

За спорт

Любителките на спорта също имат нужда от определени удобства и не е необходимо да носят със себе си няколко чанти. Една раничка или сак биха били достатъчни да съберете дрехи за преобличане, хавлия, обувки и всичко, което ви е необходимо за вашата спортна активност.

Разнообразието от модели и цветове, както знаете,  е огромно, така че в това отношение няма да имате проблеми. Избирайте най – вече чанти, които са практични и удобни според това, за което ще ги ползвате и най – вече според личния ви стил. Но… каквото и да си говорим една или две в повече, никога не са излишни.

Вашият коментар