Дамската чанта е най-важният аксесоар?

дамска чанта

Какво е жената без дамската си чанта?

Та, нали всичко се върти около нея,тя е нашият малък свят.Свят,който много често остава неразбран от мъжете,но това не ни притеснява.

В нея е безценният ни телефон,огледалото и дори резервният чорапогащник.

Дамската чанта е незаменима,превърнала се е в част от нас и затова всяко наше решение се върти около нея. Изборът ни за тоалет и дори за обувки може да зависи от чантата ни. Обличаме нещо заставаме пред огледалото и си мислим дали имаме подходяща дамска чанта за него. Чак след това идва изборът на други аксесоари като обувки, бижута и така нататък.

Най-важният аксесоар за жената е нейната дамска чанта. Ето защо не можем да се ограничим до това да имаме само три или пет. Трябва за всеки повод,за всеки тоалет да имаме подходяща чанта или да потърсим по-малко на брой, но зметка на това по-универсални модели.

Това е и причината в женския гардероб да се намерят десетки различни модели и цветове дамски чанти, и пак да не са ни достатъчни,пак да имаме нужда от още една синя,жълта, спортна или официална.

Да се замислим и за онази рокля,която стои в дъното на гардероба,защото нямаме подходяща чанта за нея. Не е ли време да я облечем и съчетаем с нещо ново и стилно?

Никога няма да имаме достатъчно чанти,винаги ще искаме още.Те са наркотик за съвременната жена. И защо да не са? Толкова красиви,винаги различни модели и цветове. Неизчерпаема красота съчетана с удобство и стил,това е дамската чанта,така поне изглежда в женските очи. А всички виждаме, че все повече,чантата като необходимост и удобство,навлиза и в мъжката мода.

Дамската чанта събира нашият малък женски свят и е най-важния ни аксесоар,затова никога няма да имаме достатъчно бройки в гардероба си. Хайде момичета, лято е да попълним колекцията си от чанти с нещо свежо и ново на добра цена. Може да разгледате чантите и онлайн в сайтове като NovaChanta.com. Цените са добри и моделите разнообразни.

Вашият коментар