Водещи модни тенденции при дамските чанти Пролет-Лято 2017

chantiВ днешно време дори думата мода звучи странно, тъй като всъщност почти всичко е на мода и въпрос на личен вкус, особено в дамската мода, тъй като и да искаме, и да не разбираме от трендове, няма как да сме демоде с всичкото това разнообразие от модели, цветове, цветови комбинации и тн. Все пак за всеки сезон се очертават дадени модни тенденции и това е напълно нормално и съществува при всяка индустрия. Нали трябва да си купим нещо ново и да го покажем пред приятелите, или пък просто да се подновим за настроение и самочувствие.

Както споменах по-горе, вече всичко е модерно и няма как да изглеждаме старомодни. Това важи с пълна сила за тенденциите при дамските чанти за сезон пролет – лято 2017. Актуални ще бъдат както големите чанти, така и малките. Модните тенденции по отношение на размера им са съобразени както със стила на дамите, така и с практичността и удобството.

По-малките размери са по-стилни и официално изглеждащи откъм цветова гама и шарка, а по-големите са по-цветни, с тенденция към морско синьо, жълто, бежово и др. цветове, типично ориентирани към чанта за плаж и подхождащи на този тип стил на обличане.

Откъм модни цветове като цяло за пролетно-летния сезон на 2017 се очертават свежите и ярките цветове – синьо, коралово, жълто, както и шарените принтове. Това определено предразполага към много и разнообразни цветови комбинации. Като цяло водещата модна тенденция е да присъстват вдъхновени от лятото цветове и носещи лятно настроение такива. Също така тази година на мода при чантите ще са златистото и сребристото. По отношение на принтовете флоралните елементи ще преобладават.

В представянето на колекциите на водещите модни марки впечатление направи комбинацията от две чанти – една голяма и една малка, като идеята е малката да се използва за портмоне, а по-голямата да събира всичко необходимо за излизане навън или за пътуване.

По отношение на саковете и пътните чанти определено стилните принтове, цветови комбинации и кройки преобладават спрямо по-спортно и небрежно изглеждащите такива.

Вашият коментар