Базални импланти, за да заблестите с усмивката си

bazalБлагодарение на базалните дентални импланти Вие може да получите чисто нови зъби, за сравнително кратък период от време. Тези импланти се прилагат при частично или напълно обеззъбени пациенти, както и при пушачи или хора с пародонтално заболяване. Оперативният процес е безболезнен, а оздравителната процедура е с трайност не по-дълга от пет дни.

И ако при конвенционалните импланти се чака дълъг срок, за да се нагоди организма към новото тяло, то базалната имплантология е далеч по-практична. С нея вашата усмивка ще изгрее на лицето ви за няколко дни. Тези, които използват базални импланти, знаят че те се поставят в най-здравата кост на зъба известна под името кортикалис.

BOI имплантите подобряват дъвкателната ви способност и лекуват пародонтозата. Здраво закотвени в костта те не позволяват разместване на протезите и проникване на храна под тях. Освен, че ще заблестите с усмивката си, ще имате възможност да се храните спокойно, и без неприятното усещане за попаднала храна между зъбите, а това е много важно.

Операцията по интегриране на новите импланти се провежда непосредствено след изваждане на болните зъби (ако има такива). Самият метод е по-малко травматичен в сравнение с другите видове зъбни операции, които познаваме. Пациентът не изпитва болка и дискомфорт.

В Западна Европа все повече мъже и жени със зъбни проблеми се доверявате на базалните – BOI импланти. Тяхната цена излиза дори по-ниска от стандартните видове, защото лечението е по-кратко и не изисква голяма инвестиция от ваша страна. Естествено, когато говорим за здравето на нашите зъби, не бива да пестим пари, а да търсим най-доброто решение.

А сега е време да впечатлите вашите близки и приятели, като се възползвате от базалната имплантология, която ще върне позадремалото Ви самочувствие. Ние знаем, колко е трудно на иначе красивите хора, които не могат да се усмихнат поради липса на един или повече зъби, и за това написахме тази статия. Надяваме се, че сме успели да ви дадем точните съвети.

Вашият коментар